Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

100% Minőséggarancia

Amit kiszállítunk neked ahhoz adjuk a nevünket. Garantáljuk, hogy az általunk ismert legjobb minőséget kapod a legjobb állapotban és a legjobb csomagolásban.
Biztosak vagyunk a termékeinkben ezért adjuk el neked őket. De nem vagyunk egyformák, mindenkinek minden, nem lehet egyszerre finom.
Éppen ezért felajánljuk neked, hogyha megkóstolod a termékeinket és valamelyik nem ízlik, akkor csak küld vissza nekünk. Mi nem kérdezünk semmit, nincsenek felesleges e-mailek egyszerűen csak visszautaljuk neked a termék vételárát. Ez a mi 100% minőséggaranciánk. Fizetned csak azért kell, aminek a minőségével meg vagy elégedve.

*Ajánlatunk feltételei: A minőséggarancia abban az esetben él, ha a megvásárolt termék több mint 50%-a visszaküldésre kerül, mellékelve az eredeti termékcsomagolást is. A minőséggarancia ajánlatunk a termék kézhezvételétől számított 14 napig érvényes. A visszaküldés költsége téged terhel és mi a termék vételárát fizetjük vissza a számodra, azt viszont teljes egészében. A visszafizetés az eredeti fizetési módtól függetlenül a bankszámládra történik, ezért kérünk, hogy azt valamilyen formában, írásban tudasd velünk. A visszatérítésnek nem feltétele hogy a visszaküldést megindokold.

Keresés