Etiópiai Anaerob Wine kávé 100G
|
|
A kávé feldolgozásának különböző módszerei különböző ízprofilokat eredményeznek, azonban egy dolog összeköti őket, minden feldolgozás oxigén jelenétében történik. Az oxigén, amellett hogy életet ad, sajnos egy súlyosan romboló gáz is, sok létrejövő enzimet, amelyek ízekért felelnének, lényegében azonnal lebont. Az anaerob kávéfeldolgozási eljárás lényege, hogy oxigéntől elzártan, sőt, ennek a kávénak az esetében CO2 jelenlétében történik a feldolgozás és így stabilan meg tudnak jelenni olyan ízek is, amelyek oxigén jelenlétében elbomlottak volna. Ez az eljárás ennek a kávénak az esetében is egészen különleges ízeket jelenít meg a csészében. A világos pörkölés ellenére ez a kávé nádszirup, melasz, rum és a CO2 miatt némi bor ízjeggyel rendelkezik. Kipróbálását mindenképpen ajánljuk, de kell ehhez némi kísérletező kedv, mert fognak meglepetések érni. Erőssége: 2,5 Naponta többször is fogyasztható. |
|
Raktárállapot: | Raktáron |
Szerezhető hűségpontok: | 50 |
Cikkszám: | 47300175 |
Egységár: | 24.990,00 Ft/KG |
Értékelés: | Nem értékelt |
Várható szállítás: | 2023. december 11. |