Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

fekete tea

fekete tea

2023. 06. 28. 15:29:47

A Brit birodalom hagyta ránk azt a mai napig használt ortodox teaminősítési rendszert, ami segít abban, hogy eligazodjunk ebben a számunkra kissé titokzatos, ismeretlen és egzotikus világban. Értették a módját a fekete tea osztályozásának és mindent meg is tettek azért, hogy megtalálják a legkiválóbb minőséget és elhozzák Európába. Ha szeretnéd tudni mit iszol, mire számíthatsz és miért is finom az egyik tea és miért keserűbb a másik, akkor nézd át ezt a rendszert és garantáltan jobban el fogsz igazodni a teák nem egyszerű világában.

2023. 06. 18. 18:52:51
A chai tea egy különleges és élvezetes változata a teázásnak, amely a keleti fűszerek gazdag aromájával és ízvilágával kényezteti az ízlelőbimbókat. Azonban sokan tapasztalhatják, hogy otthon nem mindig sikerül ugyanolyan tökéletes minőségben elkészíteni a chai teát, mint amilyet a kávézókban vagy teaházakban kapunk.
2023. 02. 10. 17:31:12

A ma már újra méltán híres grúz tea történelme során rendkívül kacskaringós utat járt be. A kínai teaültetvényekről indult és ma ismét Kínáig kell mennünk ha eredeti grúz teát szeretnénk inni.

2016. 02. 28. 19:58:11
Ki ne szeretné megismerni az örök élet vagy a mindig síma bőr titkát? A teljes titkot mi sem ismerjük, de azért van pár információ ebben a cikkben. 

Keresés