Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Hawaii Kona, kávé a vulkánok földjéről

Hawaii Kona, kávé a vulkánok földjéről

A Hawaii Kona kávé egy különleges kávéfajta, amelyet Hawaii állam Kona nevű régiójában termesztenek. A Kona kávét különösen a finom ízéért és aromaért tartják nagyra, amelyet a helyi mikroklíma és a termesztési eljárások tesznek különlegessé.

Hol terem a Hawaii Kona kávé?

A Kona kávé termesztése a Kona régióban már több mint 150 éve folyik, és ma is sok helyi család foglalkozik vele. A Kona kávé termesztése ökológiai szempontból is különleges, mivel a termőterületet természetes árnyékoló növények borítják, így a kávétermesztés nem igényel műtrágyákat vagy növényvédő szereket.
 

Miért különleges a Kona kávé?

A Kona kávé ízvilága összetéveszthetetlen, és általában jellemzően finom, édeskés ízű. Az aroma is különleges, és általában jellemzően gyümölcsös, fás jegyekkel bír. A Kona kávét magas minőségi osztályba sorolják, és általában a legjobb minőségű kávék között emlegetik.

Hol vásárolhatsz Kona kávét? 

Ha szeretnéd kipróbálni a Hawaii Kona kávét, ajánlom, hogy keress fel egy helyi kávézót vagy boltot, ahol elérhető, vagy rendeld meg online a Latin Negyedtől. Bár a Kona kávé ára általában magasabb lehet, mint más kávéfajtáké, a minősége és az ízvilága miatt érdemes kipróbálni.
 

Hol rendelhetek Kona kávét?

Itt megrendelheted és maximum 2 munkanapon belül már meg is kóstolhatod a világ egyik legzamatosabb kávéját. 

http://www.latinnegyed.hu/hawaii-kona-extra-fancy-100g

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hawaii Kávé Kona különleges

Keresés