Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Sült tea a nyár ízeivel

Ha szereti a különleges, gyümölcsös forró italokat, akkor webáruházunk speciális készítményeit Önnek is ki kell próbálnia.

A sült tea egy cseh specialitás, amelyet egyre népszerűbb lesz a világ más tájain is. A gyümölcsök a hőkezelés során új ízekkel gazdagodnak, miközben az eredi íz világ is felfedezhető a készítményekben. Felhasználásuk roppant egyszerű, hiszen csak forró vizet kell rá tölteni, és néhány perc múlva már kortyolhatjuk is a finom italt.

A sült tea nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket és tartósító szert sem. A hőkezeléssel ugyanis a tartósítás is megoldható. Így csak természetes anyagokat tartalmaz a készítmény, amely izgalmasabbá teheti a hideg téli estéket. Miért ne élvezhetné télen is a friss gyümölcsök aromáját. Csupán a kedvenc gyümölcséből készült sült teára van szüksége ehhez. Áruházunkban többféle ízesítésben is megtalálható ez a készítmény. A hagyományos, hazánkban is megtermelt gyümölcsökből előállított sült teák közül az almás, körtés, meggyes és epres készítmények a legnépszerűbbek. De olyan ritkaságszámba menő termékekkel is szolgálunk, mint az aloe verás, a gyömbéres és a fekete berkenyés sült tea.

Ezek a termékek amellett, hogy ízletesek, rendkívül egészségesek is. Antioxidánsokban és vitaminokban gazdag gyümölcsökre télen is szüksége van a szervezetünknek. Tekintse meg áruházunk kínálatát, és ha valami igazi különlegességre vágyik, akkor kóstolja meg a kedvenc gyümölcséből készült sült teát. Lepje meg vele ismerőseit és barátait is, hogy együtt élvezhessék a nyár ízeit a zord téli estéken is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés