Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé kandírozott rózsa és málna feltéttel
Összetevők:
Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Kandírozott rózsalevél töret: (cukor, természetes viráglevél 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: karmin piros (E120)); Málna szemek: (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Fehércsokoládé áfonya, ribizli és étcsokoládé pasztilla feltéttel
Összetevők:
Fehércsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Feketeáfonya: (liofilizált feketeáfonya); Piros ribizli: (liofilizált ribizli); Étcsokoládé cseppek: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek.
A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.