Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Gyűjtsd a hűségpontokat!

Miért jó neked a hűségpont? Mert takarékosabban vásárolhatsz. Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Ezek a hűségpontok akár a szállítási költség jelentős részét is segítenek megtakarítani. 


HOGYAN LEHET HŰSÉGPONTOKAT GYŰJTENI?

Fontos, hogy pontokat csak regisztrált és belépett vásárlóként tudsz gyűjteni, ha még nem regisztráltál, itt pár perc alatt megteheted: Regisztráció >  
  

MENNYI PONTOT GYŰJTHETEK?

Minden elköltött 50 Ft után 1 hűségpont jár, az akciós termékek esetében pedig 100 Ft-onként jár 1 pont. Egyes termékek esetén a gyűjthető pontok magasabbak lehetnek, a vásárlásért járó pontokat minden termék adatlapján megtalálod. Fontos, hogy a szállítási költségek és az esetleges utánvét költsége után nem tudunk pontokat jóváírni.
  

MENNYIT ÉR EGY HŰSÉGPONT?

A gyűjtött hűségpontokat 1 db hűségpont = 1 Ft áron tudod beváltani. Pl. egy 10.000 Ft-os (teljes árú) rendelés után 200 pont jár, tehát következő vásárlásodnál 200 Ft-al tudsz olcsóbban vásárolni. 
  

HOGYAN TUDOM BEVÁLTANI A PONTOKAT?

Ha belépett felhasználóként vásárolsz, akkor a pénztár oldalon kijelezzük neked, hogy éppen mennyi felhasználható pontod van, egy vásárláshoz mindig annyi pontot válthatsz be amennyit szeretnél, nem kell az összes pontot felhasználni egy rendeléskor.
  

MENNYI IDŐN BELÜL KELL FELHASZNÁLNI A PONTOKAT?

A jóváírástól számított 180 napon belül tudod levásárolni a pontokat, a pontok utána elvesznek.
  

HOL TUDOM MEGNÉZNI, HOGY MENNYI PONTOM VAN?

Bejelentkezés után a fiókodban láthatod, hogy mennyi hűségpontot gyűjtöttél már.

 

VÉLETLENÜL NEM JELENTKEZTEM BE A VÁSÁRLÁSNÁL ÉS ÍGY NEM KAPTAM HŰSÉGPONTOKAT, MIT TEHETEK?

Semmi pánik, keress bennünket az info@latinnegyed.hu címen és megoldjuk.   
Pontgyűjtésre fel! :) 

(A hűségpont rendszer 2020. június 1-én indult, innentől fogva lehet pontokat gyűjteni.)

Keresés