Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé meggyel és almával
Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); meggyszemek: (liofilizált meggy); alma darabok: (liofilizált alma). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Tejcsokoládé karamellizált mandulával
Összetevők: Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); karamellizált mandula: (cukor, mandula).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.