Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé kandírozott rózsa és málna feltéttel
Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Kandírozott rózsalevél töret: (cukor, természetes viráglevél 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: karmin piros (E120)); Málna szemek: (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
1. Tejcsokoládé karamellizált mogyoróval
Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mogyoró szemek: (cukor, mogyoró).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.