Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé meggy és alma feltéttel
Összetevők:
Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma);
Meggyszemek: (liofilizált meggy); Alma darabok: (liofilizált alma). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Tejcsokoládé karamellizált mandula feltéttel
Összetevők:
Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mandula: (cukor, mandula).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek.
A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.