Leírás és Paraméterek
1. Tejcsokoládé banánnal, almával és étcsokoládé pasztilla feltéttel
Összetevők:
Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Banán szeletek: (liofilizált banán); Alma darabok: (liofilizált alma); Étcsokoládé cseppek: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Fehércsokoládé eper és kakaóbab töret feltéttel
Összetevők:
Fehércsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Eper szelet: (liofilizált eper); Kakaóbab töret (kakaóbab).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek.
A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.