Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé őszibarackkal és meggyel
Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); őszibarack szelet: (liofilizált enyhén cukrozott őszibarack); meggy darabok: (liofilizált meggy). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Fehér csokoládé eperrel és kakaóbab törettel
Összetevők: Fehér csokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); eper szelet: (liofilizált eper); kakaóbab töret (kakaóbab). A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek.
A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.