Leírás és Paraméterek
1. Tejcsokoládé karamellizált pisztáciával
Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált pisztácia szemek: (cukor, pisztácia); Őrölt pisztácia: (pisztácia).
2. Fehércsokoládé feketeszeder, feketeáfonya és ribizli feltéttel
Összetevők: Fehércsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Feketeszeder: (liofilizált feketeszeder); Piros ribizli: (liofilizált piros ribizli); Feketeáfonya: (liofilizált feketeáfonya).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.