Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé eperrel és málnával
Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Eper szelet: (liofilizált eper); Málna darabok: (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Tejcsokoládé karamellizált mogyoró és fehércsokoládés gabonagolyó feltéttel
Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mogyoró szemek: (cukor, mogyoró); Fehércsokoládéval bevont kekszgolyó: (fehércsokoládé 84% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, savópor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); ropogós kekszgolyó: 16% (búzaliszt, cukor, búzamalátaliszt, búzakeményítő, térfogatnövelő szer:E500ii, só,kakaóvaj, természetes aroma), fényezőanyagok: (E414), (glükózszirup, cukor, gumiarábikum, növényi zsír (kókusz),módosított keményítő).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.