Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé áfonyával, ribizlivel és fehér csokoládé cseppekkel
Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); feketeáfonya: (liofilizált feketeáfonya); piros ribizli: (liofilizált ribizli); fehér csokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.).
2. Tejcsokoládé karamellizált pisztáciával
Összetevők: Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); karamellizált pisztácia szemek: (cukor, pisztácia); őrölt pisztácia.
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.