Leírás és Paraméterek
1. Tejcsokoládé karamellizált mogyoró és fehércsokoládés gabonagolyó feltéttel
Összetevők:
Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mogyoró szemek: (cukor, mogyoró); Fehércsokoládéval bevont kekszgolyó: (fehércsokoládé 84% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, savópor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); ropogós kekszgolyó: 16% (búzaliszt, cukor, búzamalátaliszt, búzakeményítő, térfogatnövelő szer:E500ii, só,kakaóvaj, természetes aroma); fényezőanyagok: (E414), (glükózszirup, cukor, gumiarábikum, növényi zsír (kókusz),módosított keményítő).
2. Fehércsokoládé feketeszeder, feketeáfonya és ribizli feltéttel
Összetevők:
Fehércsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Feketeszeder: (liofilizált feketeszeder); Piros ribizli: (liofilizált piros ribizli); Feketeáfonya: (liofilizált feketeáfonya).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek.
A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.