Leírás és Paraméterek
1. Étcsokoládé tengeri sós karamellel és karamellizált mogyoróval
Összetevők:
Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Karamell csokoládé cseppek: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 31,1%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, karamellizált cukor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma, fűszerek, természetes vanília aroma.); Tengeri só; Karamellizált mogyoró: (cukor, mogyoró). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat.
2. Fehércsokoládé kandírozott rózsa, málna feltéttel
Összetevők:
Fehércsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Kandírozott rózsalevél töret: (cukor, természetes viráglevél 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: karmin piros (E120)). Málna szemek: (liofilizált málna).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek.
A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.