Leírás és Paraméterek
1. Tejcsokoládé karamellizált mogyoróval
Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mogyoró szemek: (cukor, mogyoró).
2. Tejcsokoládé ribizli, eper és fehér csokoládé pasztilla feltéttel
Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Ribizli szemek: (liofilizált ribizli); Eper szelet: (liofilizált eper); Fehércsokoládé cseppek: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.