Leírás és Paraméterek
1. Tejcsokoládé eperrel és őszibarackkal
Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Eper kocka: (liofilizált eper); Őszibarack kocka: (liofilizált enyhén cukrozott őszibarack).
2. Fehércsokoládé kandírozott narancs, kakaóbab töret és narancsízű csokoládé pasztilla feltéttel
Összetevők: Fehércsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Narancs csokoládé cseppek: (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezékek: E160e, természetes vanília aroma); Kandírozott narancs kocka: (narancshéj, cukor, glükóz - fruktóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag, citromsav); Kakaóbab töret: (kakaóbab töret).
A termékek mogyorót, mandulát, diót, gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készülnek. A termék a kézműves gyártás miatt változó súlyú lehet. Minimális súly: 2*65 gr.